Izjava o privatnosti

Opće odredbe

Pružatelj usluge izuzetnu pažnju posvećuje privatnosti svojih korisnika. Upravo zbog toga, utvrdili smo odvojene propise o privatnosti koji čine sastavni dio općih i posebnih uvjeta pružatelja usluga. Dopuštate da pružatelj usluge u okviru svojih usluga sakuplja i obrađuje "informacije osobne prirode", "financijske informacije" ili "demografske i korisničke informacije" (u daljem tekstu: "informacije"). Korištenjem usluga koje nudi pružatelj, dajete na znanje da ste suglasni s ovim propisima o privatnosti, propisima o autorskom pravu i općim i posebnim uvjetima. Ukoliko se ne možete složiti s istima, morate odustati od korištenja naših usluga. Osim ako se izričito ne odredi drugačije, opći i posebni uvjeti, propisi o autorskom pravu i propisi o privatnosti primjenjivat će se na sve nove aplikacije kojima se postojeća usluga proširuje ili poboljšava. Stoga vam savjetujemo da s vremena na vrijeme pročitate sadržaj ovih stranica. Ovaj website i wapsite (u daljem tekstu: "stranice") vlasništvo su pružatelja usluga, koji je zadužen za održavanje tih stranica (u daljem tekstu "mi" ili sve padežne izvedenice).

Izmjene u propisima o privatnosti

Zadržavamo pravo da u svako doba izmijenimo, proširimo ili ograničimo ove propise o privatnosti, propise o autorskom pravu i opće i posebne uvjete korištenja. Pošto će sve izmjene na ovim stranicama biti sprovedene, savjetujemo ih da ih s vremena na vrijeme pročitate. Vaše stalno korištenje usluga i njihovih eventualnih dopuna i poboljšanja smatrati će se vašim prihvaćanjem izmijenjenih usluga.

Informacije koje mi sakupljamo

Mi sakupljamo i obrađujemo "osobne podatke" koji se odnose na uslugu (to su podaci koji se mogu iskoristiti da bi se uspostavio kontakt s vama, kao npr. vaše puno ime i prezime, (poštanska) adresa, broj telefona, e-mail adresa i MSISDN ('mobile station integrated services digital network number') i/ili podaci koji se odnose na tekstualne poruke koje prima ili šalje pružatelj usluga, zatim "financijski podaci" (kao npr. broj kreditne kartice, informacije o vašim brojevima računa ili lozinkama) ili "demografski i korisnički podaci" (informacije koje vi iznesete ili koje mi sakupimo, a koje nisu ni osobne niti financijske prirode ali su neophodne za ispravno funkcioniranje i plaćanje naših usluga, kao npr. priroda usluga, marka i tip vašeg mobilnog telefona, datum početka usluga, završetak i trajanje korištenja usluga, tip pretraživačkog sustava kojeg koristite, šablone za pretraživanje interneta i vašu IP-adresu). Zadržavamo pravo da sve vaše osobne podatke, financijske podatke i/ili demografske i korisničke podatke (u daljem tekstu "podaci") proslijedimo pružatelju usluga mobilne telefonije i/ili vašem pružatelju gateway-usluga kako bismo jamčili plaćanje iznosa koji idu vama na teret. Pružatelj usluga može čuvati i obrađivati takve informacije u zemlji u kojoj se pružatelj usluga nalazi, ili u kojoj se nalaze poduzeća koja su s pružateljem usluga povezana u zajedničku grupu poduzeća. Vaše korištenje usluga smatra se vašim pristankom za prekograničnu razmjenu osobnih podataka.

16 godina, ili stariji

Ni usluga niti stranice nisu namijenjene da ih koriste djeca. Može se desiti da bez našeg znanja sakupimo podatke korisnika koji još nisu dostigli životnu dob navedenu u posebnim uvjetima. Takvi podaci bit će uništeni.

Kako koristimo vaše podatke?

Pružatelj usluga svojom uslugom stavlja na raspolaganje široku ponudu online i mobilne zabave, kao i informativni sadržaj. Koristiti ćemo osobne podatke da bismo nudili naše usluge, kao i za potrebe našeg odjela za pružanje usluga korisnicima. Mi ćemo koristiti vaše osobne podatke da bismo odgovorili na vaša pitanja, obradili vaše transakcije i slali vam ponude, poboljšani sadržaj, te za promidžbu naših usluga putem (sms) tekstualnih poruka i putem samih internet stranica. Osim ako nam izričito ne skrenete pažnju da to ne činimo, mi ćemo koristiti vaše osobne podatke da bismo stupili u kontakt s vama u vezi s našim uslugama, proizvodima, aspektima usluga za koje mislimo da su vam interesantni, ili za sva ostala pitanja koja s vremena na vrijeme mogu biti aktualna. Mi smijemo koristiti vaše osobne podatke i da bismo stupili u kontakt s vama u vezi s korištenjem naših stranica ili izmjenama u našim propisima o privatnosti, propisima o autorskom pravu, općim i posebnim uvjetima uporabe ili drugim uvjetima koji imaju veze s našim međusobnim odnosima i vašim korištenjem naših stranica. Nadalje, smijemo koristiti podatke kako bismo poboljšali sadržaj naših stranica i pojednostavili navigaciju po njima, kao i za sve ostale interne potrebe. Konačno, zadržavamo pravo da vaše osobne podatke razmjenjujemo s našim ostalim poslovnim partnerima koji žele stupiti u kontakt s vama kako bi vas informirali o proizvodima i uslugama koje oni nude i dali vam mogućnost da iste nabavite za svoje potrebe. U NEKIM ZEMLJAMA NIJE NAM DOZVOLJENO SLANJE PROMIDŽBENIH PORUKA OSOBAMA KOJE ZA TO NISU DALE SVOJU IZRIČITU SUGLASNOST. PREMA TOME, MOŽE SE DESITI DA SE SVE OVO ŠTO JE NAPRIJED NAVEDENO UOPĆE NE ODNOSI NA VAS.
Ukoliko odlučite da nam ne date svoju suglasnost za razmjenu vaših osobnih podataka u komercijalne svrhe s našim poslovnim partnerima, molimo vas da nam to stavite na znanje u trenutku kada nam iznesete svoje osobne podatke. U slučaju da se naknadno predomislite, možete poslati e-mail poruku na adresu koja je navedena na stranicama, ili koja vam je u samim uslugama stavljena na znanje. Možete nas pozvati i na broj telefona koji ćete naći u posebnim uvjetima, nakon čega više nećemo razmjenjivati vaše osobne podatke s trećim licima. Željeli bismo vam skrenuti pažnju da uklanjanje vaših osobnih podataka ili izmjene u vašim prioritetima neće smjesta stupiti na snagu. Za interne potrebe koristimo podatke na temelju kojih se ne može zaključiti o kojoj osobi se radi, kao i da bismo mogli jednostavnije nuditi usluge, te za komuniciranje s posjetiteljima naših stranica. U tom smislu, zadržavamo pravo da individualiziramo podatke na temelju kojih se ne može zaključiti o kojoj osobi se radi, kao i da usluge podesimo vašim osobnim potrebama i da vam šaljemo promidžbe koje se odnose specifično na vas, a što smo zaključili na temelju vaših "ključnih pretraga". Također nam je dozvoljeno da podatke koje sakupimo o trećim licima, ili opće poznate podatke kombiniramo s vašim podacima.
Kada se prijavite za usluge, ili za korištenje ostalih vidova usluga, mi prikupljamo vaš broj mobilnog telefona i identitet vašeg pružatelja usluga mobilne telefonije. Vaše korištenje usluga smatra se vašim pristankom da mi svojim partnerima trećim licima prenesemo broj vašeg mobilnog telefona ukoliko je to neophodno za obradu vaše transakcije. Ova treća lica mogu biti pružatelji usluga mobilne telefonije i/ili pružatelji gateway-usluga koje pružatelj usluga koristi za obradu transakcija. Mi možemo koristiti treća lica koja smo unajmili da nam pomognu da realiziramo usluge koje ste vi tražili, kao npr. za autoriziranje vaših transakcija, a iste podatke smijemo u ograničene svrhe dijeliti s ovim trećim licima. U slučaju da naša tvrtka bude prodana, ili ako dođe do fuzije s drugom tvrtkom, ili ako bankrotiramo, neki od vaših osobnih podataka biti će proslijeđeni trećoj strani. Na koncu, vaše podatke smijemo davati nekim trećim stranama ukoliko to zakon nalaže ili ako se time jamči sigurnost pružatelja usluga ili korisnika njegovih usluga.

Pristup vašim podacima

Pružatelj usluga daje vam mogućnost preispitati ili ukloniti svoje osobne podatke koje ste nam dostavili, ili pak izmijeniti svoje prioritete tako što ćete poslati e-mail poruku i obavijestiti pružatelja usluga o tome na adresu koja je navedena u posebnim uvjetima, navodeći želite li svoje podatke ukloniti iz naše baze podataka, ili pak želite da više ne komuniciramo s vama, ili želite li da ne primate komunikacijske poruke od trećih strana. Možete nam se obratiti i putem uslužnog broja telefona koji je naznačen u posebnim uvjetima. Uklanjanje podataka ili vaša odluka da ne primate poruke od pružatelja usluga ili trećih strana ima za posljedicu jedino da vaši podaci budu uklonjeni iz naše baze podataka s ciljem da se obustavi buduće komuniciranje nas s vama ili trećih strana s vama. Ovo uklanjanje podataka ne odnosi se na informacije koje su već prikupljene i koje su, vjerojatno, već razmijenjene s trećim stranama na način kako je to opisano u ovim propisima o privatnosti. Savjetujemo vam da osobno stupite u kontakt s trećim stranama kako biste tražili da uklone vaše podatke koje već koriste za komuniciranje s vama.

Kolačići

Moguće je da koristimo tzv. "kolačiće" kako bismo popravili vaša iskustva s našim stranicama. Kolačići su datoteke koje mi putem našeg sustava za pregledavanje informacijskog sadržaja prenosimo na hard-disk vašeg računara kako bismo omogućili našim elektronskim sustavima prepoznati vaš preglednik i određene funkcije ugradili u vaš računar. Sami kolačići nam ništa ne govore o vašoj e-mail adresi ili drugim vašim osobnim podacima, osim ako se ne složite da nam te podatke iznesete tako što ćete se, primjerice, registrirati putem internet stranica. Međutim, jednom kad se registrirate kao naš klijent i iznesete svoje osobne podatke na naše stranice, ti podaci biti će povezani s podacima koji se čuvaju u kolačiću. Prema tome, mi koristimo kolačiće za podršku našim stranicama i za poboljšanje sadržaja i usluga koje se pružaju na našim stranicama. Primjerice, tako se može desiti da kolačiće iskoristimo kako bismo posjetu našim stranicama vezali za osobnost osobe (npr. da vas prepoznamo kada ponovno posjetite naše stranice). Vi možete podesiti parametre vašeg preglednika i na taj način će naši kolačići, kao i oni koje nude drugi pružatelji internet usluga biti odbacivani. Za dodatne informacije, pogledajte odjeljak "Pomoć" u vašem pregledniku. Međutim, skrećemo vam pažnju da su neki odjeljci naših stranica dostupni samo ako su prethodno instalirani kolačići ili osobne datoteke koje im omogućavaju otvaranje i trebate biti svjesni da si blokiranjem kolačića ili osobnih datoteka možete onemogućiti pristup nekim od naših sadržaja ili usluga.

Poveznice

Stranice mogu sadržati poveznice koje upućuju na druge stranice. Pružatelj usluga nema nikakvu kontrolu nad takvim internet stranicama i nije nadležan niti je odgovoran za dostupnost istih ili za njihov sadržaj, promidžbe, proizvode ili ostali materijal koji se nalazi na tim stranicama. Pružatelj usluga se ne može smatrati nadležnim niti odgovornim, ni izravno niti posredno, za bilo kakvu štetu ili gubitak koji nastane kao posljedica korištenja naprijed navedenih stranica, ili ga izazove drugi njihov korisnik. Vaš pristup i korištenje povezanih stranica, uključujući i sadržaj koji se na njima nalazi, smatra se u potpunosti vašim vlastitim rizikom.

Sigurnost

Mi pridajemo veoma veliku važnost zaštiti vaše privatnosti. Koristimo najbolje industrijske tehnologije kako bismo jamčili sigurnost vaših informacija. Nažalost, ne može se sa stopostotnom sigurnošću zajamčiti da će prijenos podataka putem interneta i mobilne komunikacijske mreže biti siguran. Posljedica toga je da, iako mi činimo sve što je u našoj moći da zaštitimo vaše podatke, ipak ne možemo jamčiti da će podaci koje vi putem naših stranica dostavite biti potpuno sigurni.

Kontakt

Možete nas kontaktirati za sva pitanja i/ili opaske u vezi s našim propisima o privatnosti.

© 2009 - All Rights Reserved Gogogy
Netherlands, Arnhem